Meny: Booking -> Bookinger

Bookinger siden brukes til vise eksisterende bookinger, samt å opprette nye bookinger. Mye på samme måte som på Bookingoversikt siden men med en annen visning.

Filter

Øverst på siden finnes det en rekke filtere som brukes for å bookingen(e) du leter etter. De fleste filterene er selvforklarende, men her er noen kommentarer:

  • Fra og til: Perioden som brukes her vil matche alle bookinger som delvis overlapper bookingens periode. Hvis du f.eks. søker på periode 01.05.14-14.05.14 vil alle bookingperioder matche: 25.05.14-03.05.14, 02.05.14-10.05.14, 12.05.14-19.05.14. Merk: perioden vil ikke matche booking som starter 14.05.14.
  • Brukernavn: kunden som er bestilt bookingen.

Tabell

Nedenfor filterne vises alle bookingradene som matcher filterene.

Bruker feltet inneholder en link som gjør at du raskt kan filtere kun på den brukeren.

Booking ID feltet viser booking ID en som en link til bookingdetaljer siden.

Ikke lagrede bookinger

Nederst på siden kan det vises en liste over såklalte ikke lagrede bookinger. Dette er bookinger som enten ikke er lagret eller ikke innholder noen bookingrader. Dette kan bety at noen andre på systemet legger inn en booking akkurat nå. En booking er ikke gyldig før den er lagret.

Av tabellen ser du hvem som har booket bookingen og når. Du kan trykke på bookingen for å endre/lagre bookingen eller du kan slette bookingen ved å krysse av i linjen å trykke på Slett knappen.